O prietena buna este un dar al vietii, insa surorile impartasesc o legatura fara pereche. Chiar si atunci cand lumea pare sa fie impotriva ta, sora ta este mereu acolo alaturi de tine pentru a te sustine. Ea a urmarit cum ai crescut, te stie de mic copil, a fost martorul primilor tai pasi, al celor mai ciudate situatii din viata ta, dar a fost langa tine si la toate izbandele tale.

Sora ta este acea persoana in care poti avea incredere legat de chestiile ce tin de familie. Ea intelege si cunoaste de asemenea toate neajunsurile si supararile provocate in centrul acesteia. Ea va fi mereu alaturi de tine indiferent de motiv, chiar daca v-ati certat chiar si ieri.

Ea te cunoaste de cea mai multa vreme, inca de cand te-ai nascut, daca este mai mare decat tine ca varsta. Ea nu te judeca si nici nu o va face pentru ca stie prin ce treci si prin ce ai trecut pana acum. Nu va trebui sa o faci sa inteleaga de unde provii tu si care iti este trecutul, ea stie deja.

Daca ea este mai mare ca tine, poate sa te faca sa intelegi si sa inveti din greselile ei pentru ca tu sa nu le repeti si sa suferi. Daca ea este mai mica decat tine, cel mai probabil ea te va urmari si te va admira mereu, fiind intotdeauna fanul tau numarul unu. Ea este acolo mereu atunci cand ai nevoie de sprijin. Ea este acolo langa tine chiar si cand tu crezi ca nu ai nevoie de ajutor(insa ea stie ca ai nevoie de ea).

Ea iti va spune mereu adevarul cand vei fi pe cale sa comiti un pacat al modei. Ea cunoaste atunci cand ai nevoie de sfaturi si atunci cand ai nevoie de cineva langa tine care sa te asculte si iti ofera sprijinul. Pe ea nu trebuie sa o informezi legat de comportamentul ciudat al familiei tale. Ea este deja mebru acolo si cunoaste toate situatiile.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.