Bridezilla
Bridezilla

Poate stii deja ce este o Bridezilla, mai ales dupa succesul emisiunilor de pe MTV sau de la TV care se numeau chiar asa: Bridezilla si in care era vorba despre numeroase cazuri de nunti si de planificare de nunti in care miresele nu erau tocmai ele; faceau crize de nervi, tipau, se enervau si credeau ca toate cele merg impotriva lor si impotriva reusitei nuntii lor.

Binenteles ca fiecare nunta va avea parte si de neajunsurile ei: buchetul miresi lipseste si poate chiar si verighetele, invitati beti la petrecerea de nunta, rochia nu mai intra asa cum trebuie, tortul nu ajunge la timp, machiajul s-a stricat, etc. Pentru ca tie sa nu ti se intample sa clachezi si sa te enervezi in ziua nuntii tale si pentru ca totul sa iasa cat mai bine si atmosfera sa fie potrivita, ai face bine sa ai in minte cateva considerente importante legate de reusita marelui eveniment.

Miresele tind sa faca niste mari greseli cand vine vorba despre ziua nuntii lor. Multe dintre ele cred ca totul trebuie sa fie doar despre ele. Cred ca este ziua lor si ca pot face tot ce isi doresc. In timp ce tu esti cea mai mare parte a zilei tale speciale, nunta ta este chiar despre tine si despre mirele tau. Este vorba despre a va face decalartii si juraminte eterne unul celuilalt pentru a va petrece tot restul vietii impreuna cu persoana iubita.

Stresul este numele celui mai eronat joc care se poate juca atunci cand planuiesti o nunta. Pana la urma, este important pentru tine, pentru mirele tau si pentru intreaga familie. Nu inseamna ca trebuie sa transformi totul intr-un show de proportii, cu tipete, urlete si plansete. Ia o gura de aer buna, respira si tine minte ca ar trebui sa eviti a te transforma intr-o mireasa monstru.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.