denigrare singur
denigrare singur

De ce ni se pare mai usor sa ne transmitem noua insine mesaje negative decat mesaje pozitive? Majoritatea timpului, se intampla asta pentru ca de cele maimulte ori credem ceea ce ne spunem. Aceste lucruri sunt adevarate? Nu! Ceea ce se intampla cu adevarat de fapt este un fel de hipnoza de sine.

Daca vom repeta o idee din nou si din nou, vom incepe sa o acceptam ca fiind adevarata. Fie ca ideea este negativa, fie ca ideea este pozitiva, o absorbim oricum si aceasta devine reala in psihicul nostru. Si obtinen in cele din urma ceea ce am gandit si ceea ce ne-am indus in cap. Ceea ce ne doboara nu ne face mai puternici in acest caz, ci ne mai doboara odata si esuam astfel din a vedea ceea ce este pozitiv in vietile noastre.

Pentru o singura zi, incearca sa iti dai seama cat de multe remarci negative faci la adresa ta.Cat de des ai auzit despre tine de la tine insuti ca nu esti bun de nimic si ca nu meriti a trai pe pamantul acesta? Daca se intampla de mai multe ori pe zi decat o data, atunci ai o problema. Ce ai de pierdut daca te vei gandi in schimb de bine la tine insuti? Lucrurile si gandurile bune iti pot da forma vietii tale intr-o maniera pozitiva si ti-o pot schimba mai mult decat ai crede vreodata. Esti aici pe pamant pentru a face ceva si nu trebuie sa te desconsideri mereu pentru ca tu pretueisti mai mult decat ai crede.

Odata ce ai inceput a iti observi gandurile obisnuite, incearca urmatorul lucru: nu mai spune nici macar un singur lucrur negativ depre tine in timpul zilei. Nici macar criticismul de sine nu este bun. Daca acest lucru este greu de implinit, ia-ti pauza o ora si nu te mai gandi la nimic!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.