Pentru a reusi sa capeti o atitudine profesionista si sa devii mult mai increzator in tine, trebuie mai intai de toate sa scapi de atitudinea de atoatestiutor si de credinta ca totul iti apartine si ti se cuvine. Publicitatea care se face prin intermediul mass-media ne-a spalat creierele in asa fel incat sa credem ca fericirea vine din achizitionarea ultimului tip de iPhone sau a unei masini de fite. Si nu numai acest lucru l-am invatat, ci si faptul ca putem obtine toate aceste lurcuri la simplul click al unui buton.

Lucrurile nu au mai parut niciodata atat de usor accesibile ca acum, si asta a creat o atitudine de imputernicire, de drepturi asupra a orice. Ghiceste ce! Aceasta atitudine se imprastie peste tot si la locul de munca. Rezultatul final? Tu incetezi sa te mai dezvolti si in loc de asta, stagnezi. Tocmai pentru asta evolutia ne-a invatat intre timp ca lipsa de dezvoltare este egala cu moartea.

Pentru a reusi sa capeti adevarata maretie ar cam trebui sa ai exact atitudinea opusa. Va trebui sa te intrebi mereu ce poti da intr-o anumita situatie, mai degraba decat sa vezi ce poti obtine de la aceasta. Abordeaza fiecare situatie pe care o ai de infruntat pentru a vedea ce anume ii poti oferi, ii poti adauga de la tine, astfel incat sa functioneze mult mai bine. In acest fel vei fi uimit de propriul tau succes si dat pe spate de impactul pe care il are acesta asupra atitudinii tale.

Incepe sa iti antrenezi mintea sa nu astepte imediat dupa ce ai reusit ceva o recompensa. Era informatiilor nu vine niciodata fara alte implicatii secundare. Vrei ultimul album al celor de la Coldplay? Descarca-l acum. Vrei sa ai ultima carte a lui Stephen King? Cumpara-o de pe internet acum. Vrei o noua pereche de pantofi? Acestia sunt doar la un click distanta de tine, pe internet.

Tehnologia prea ne-a invatat sa asteptam imediat recompense. Insa, daca vrei sa obtii ceva de valoare adevarata, trebuie sa fii mai rabdator. Nu este ceva care sa se poata intampla peste noapte. Va trebui sa lucrezi la asta in fiecare zi a vietii tale pentru o perioada destul de mare de timp. Doar in acest fel vei da lovitura si vei obtine ceea ce vei vrea.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.