O experienta placuta la cumparaturi

Pentru o experienta reusita la cumparaturi este esential sa tii cont de cateva aspecte si tactici pe care sa le pui in aplicare si de asemenea si de anumite metode si strategii de marketing pe care sa le eviti, pentru a reusi sa ai parte de cele mai bune momente din cadrul sesiunii de cumparaturi.

Produsele pentru copii sunt tinute in cadrul unor rafturi si raioane speciale, unde la fel de bine sunt pozitionate si altfel de produse adresate celo mici, si care sunt amplasate acolo special pentru a le atrage atentia acestora si pentru ca acei mici sa doreasca si una si alta, acest aspect daunandu-ti tie ca parinte, la buzunar.

Se stie ca cei mici nu se lasa cu una cu doua, asa ca o asemenea strategie de marketing este cea mai potrivita si chiar diabolica as putea spune, deoarece odata ce au in vizor obiectul dorintei lor, copiii incearca din toate puterile sa il obtina, chiar si prin resurse ca tipatul, alintul, stragatele si manifestarile bruste de isterie.

In cazul in care nici nu stii de ce ai cumparat atatea lucruri si de ce majoritatea dintre acestea nici nu iti sunt de folos, bonul de la casa fiind in cele din urma kilometric, ar trebui sa afli ca alta strategie eficienta si geniala de marketing si de vanzari la punctul de vanzare te atrage in partea aceasta.

Mai exact, este vorba despre promotiile din magazine ce sunt facute la tot pasul si in special in cadrul acelor raioane cu alimente care se vand mai putin sau care sunt inca multe in stoc si pe punctul de a expira. Mereu vei fi tentat atunci cand vei vedea reduceri peste tot, asadar iti vei umple cosul de cumparaturi cu nimicuri ieftine si colorate doar pentru ca nu te-ai putut abtine. La fel putem afirma si in legatura cu articolele vestimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top