“Cum ar fi daca..?” nu este in vocabularul lor

“Nu pot”, “Este prea greu”, sau “Nu va merge”, sunt spusele lor favorite. Acestia nu se pot gandi la alte fraze cum ar fi “Cum ar fi daca as citi cate o carte pe luna?” sau “Cum ar fi fost daca as fi lucrat mai din greu pentru munca?” sau mai bine “Cum ar fi fost daca as fi inchis TV-ul si as fi facut altceva care sa fi contribuit la un lucru mai maret?”

Incearca sa evite problemele, in loc sa le confrunte

Acestia intarzie, se furiseaza de la munca mai devreme. Cauta modalitati prin care pot sa scape, in loc sa incerce sa faca ceva in privinta asta. Acestia spun de obicei “Am facut ceea ce mi-ai cerut”, in loc sa intrebe “Ce as mai putea face?”

Se concentreaza doar pe ziua de astazi si nu se gandesc deloc la ziua de maine

Cei mai putin inspirati nu gandesc pe termen lung. Acestia se gandesc doar la ziua de azi si la cum ar putea sa treaca de ea. Oamenii mai putin inspirati nu isi seteaza niste scopuri care cer sa gandeasca mai departe de ziua de astazi.

Oamenii care nu isi valorifica viata sunt in cautare de urmaritori ai lor care sunt asemenea lor

Cu totii am auzit ca oamenii isi cauta o companie asemenea lor. Cei care sunt mai putin inspirati cauta pe altii care sunt la fel de neinspirati si care le pot valida starile si ii determina sa se simta mai bine cu ei insisi, stiind astfel ca ei nu sunt singurii de genul. Acestia vor sa adune cat mai multi oameni asemenea lor laolalta.

Oamenii mai putin inspirati cauta activitate in loc sa incerce sa realizeze ceva

Acestia gandesc ca activitatea este la fel de buna ca si implinirea. Acestia mai degraba ar vrea sa treaca ziua si sa spuna “Am fost atat de ocupat”, si asta insemnand ca au facut ceva productiv. Acesti oameni iubesc sa se scuze ca sunt intotdeauna ocupati facand lucruri care nu conteaza de fapt.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.