Simti ca ziua tocmai a inceput atunci cand este ora pranzului

Ti s-a intamplat vreodata acest lucru? Ai trecut printr-o serie de sarcini, ai raspuns la cateva e-mailuri rapide, sau ai dus la bun sfarsit niste lucruri care necesitau finalizare inca de ieri si esti gata sa intri cu adevarat in paine atunci cand te uiti la ceas si este doar 11:50 a.m.?

Cand a trecut asa de repede dimineata? Daca iti este atat de usor sa iti intri in rol, adica sa lucrezi la ceva care nu este nici foarte usor dar nici foarte provocator incat sa nu poti face, atunci faci exact munca ce ti se potriveste.

Devii inspirat in mod constant de oamenii din jurul tau

Lucrurile care par sa le rezolve, uneori te pot da pe spate. Le admiri tenacitatea in munca si vrei sa ii sprijini in orice poti pentru a continua sa ramana in continuare grozavi in ceea ce fac. Iubesti faptul ca lucrati toti impreuna ca echipa. De obicei, atunci cand noi ne simtim bine, vedem binele si in ceilalti din jur. Asadar, admiratia adusa muncii pe care o presteaza altii, vine dintr-un moment in care iti admiri propria munca.

Te trezesti ca vorbesti de munca ta extracuriculara in termeni de munca

Nu esti strict in legatura cu verificarea mentala a muncii de la birou chiar daca nu te afli acolo. Iti place ceea ce faci, asa ca iti place sa te gandesti la asta chiar si in afara programului de lucru. Te trezesti ca rezolvi probleme, ca te gandesti la unele idei legate de munca, si te gandesti la cum ceva din viata ta se leaga de ceva de la munca ta. La fel ca Newton si marul, cateodata cele mai bune idei iti vor veni exact atunci cand te vei afla departe de birou.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.