zi buna

A decide sa incerci un nou restaurant dupa munca este cea mai grozava idee pentru a incheia o zi grea si plina de provocari. Deja stii cu cinci ore in avans ce vei comanda pentru fiecare fel in parte, si sunt o gramada de chestii bune si delicioase.

Atunci cand tonomatul de dulciuri si snacksuri are deja bani in el ti se pare ca Dumnezeu ti-a ti-a dat mana si ca esti cel mai norocos om din lume, la fel ca atunci cand ai gasi pe strada cativa lei buni (bani) si nimeni nu ar fi in preajma. Un suflet bun a pus cativa banuti in masinaria de dulciuri si apoi a plecat. Tu esti norocosul care a ajuns acolo dupa acea persoana si poti beneficia de bunatatea acestuia dintai.

Stii ca ai o gramada de chestii bune la care sa te uiti pe televizorul tau Smart. Chiar daca esti inca la munca si ti se parea ca ziua nu se mai termina, nu este chiar asa acum, pentru ca inca de pe acum te gandesti la cum ai ajunge acasa, ti-ai pune de mancare si ai deschide televizorul sau dvd-ul si te-ai uita la serialele tale preferate.

Animalele de pe Instagram nu sunt doar niste poze puse acolo deoarece stapanii au vrut sa impresioneze prin pufoseniile lor, ci au fost incarcate acolo ca sa iti fac ziua mai buna atunci cand vei intra pe reteaua de socializare. Misiune indeplinta! Esti mult mai multumit si mai fericit acum ca tocmai ai vazt o gramada de catelusi, purcelusi, pisicute si soprale dragute .

Atunci cand un lucru pe care ti l-ai dorit atat de mult este la promotie, nimeni nu te poate scoate din acea stare de feerie in care ai intrat odata cu auzul vestii. Nu mai faci altceva decat sa te focusezi pe ora la care vei iesi de la munca, astfel incat sa mergi imediat la magazinul in cauza si sa-ti cumperi minunea.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.