treburi casnice usoaretreburi casnice usoare

Aceste mici lucrusoare si obiecte sunt cu toatele obicete pe care cu totii le avem probabil prin casa. Stiu ca acesta este un subiect mai degraba interesant pentru mame si tati preocupati de casa lor si de familie, insa toata lumea poate apela la aceste tips-uri daca vrea sa-si faca viata mai usoara.

Poti folosi un deschizator de conserve pentru a desface ambalajele tari de plastic. Pana acum, deschisul de ambalaje de plastic ne-a luat ceva timp din viata noastra, daca ar fi sa cumulam toate minutele in sir cat am stat sa deschidem asa ceva cu forta. Ei bine, nu mai este nevoie pentru ca avem solutia.

Adauga solutie salina pentru a-ti reimprospata mascara. Adauga cativa stropi din aceasta solutie in tubul de mascara si apoi agita putin. Mascara ce era uscata se va inmuia din nou iar tu nu vei mai fi nevoit sa iti cumprri o alta mascara scumpa.

Foloseste un servetel pentru colacul de la toaleta (binenteles ca nou) pentru a-ti sterge fata de sebum si de grasimea in plus. Aceste servetele sunt matifiante si absorb exact cum trebuie tot ce este in plus pe fata ta.

Foloseste mici capace de pluta de la sticlele de vin baute pentru a-ti face mici ghivece cu lastari de flori. Pune magneti pe aceste dopuri de pluta si apoi agata-le de frigiderul tau. Introdu in dopurile gaurite putina apa si apoi introdu micile plante.

Amplifica volumul la iPhone-ul sau iPod-ul tau plsanadu-l intr-un bol mai mare. Acest lucru va amplifica sunetul de la telefonul tau atunci cand vei dori sa asculti muzica mai tare.

Poti folosi o banana decojita pentru a-ti repara DVD-ul stricat si zgariat. Nu stiam asta nici eu, insa daca da roade, fa ce se spune.

Foloseste balsam de rufe diluat drept balsam pentru parul tau. Nu stiam nici eu, insa parul se va inmuia daca este aspru, se va descalci daca este foarte bogat si in plus de asta, va mirosi si frumos.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.