stailer

De câte ori atât femeile, cât și bărbații au trebuit să se aranjeze singuri acasă înainte de un eveniment fiindcă nu au găsit un loc liber în timp util pentru ziua unui eveniment important? Să zicem că bărbații scapă mai ușor la acest capitol, însă femeile nu. Dar în orice caz ambii pierd timp pentru a se aranja și rezultatele nu sunt nicidecum la nivelul celor făcute de profesioniștii unui salon. 3 ore în toiul distracției și deja femeile arată scărmănate ca lâna, cu machiajul ca Joker, o apariție de senzație, pe post de sperietoare de ciori. Nici bărbații n-o duc mai bine, frizura lor are 5 cărări, din barbă ies parcă antene ce prind posturi radio și parcă au înfruntat un uragan.

Exista o mare ineficiență când venea vorba de programările la saloanele de hair & beauty, însă acum este un capitol încheiat de când a apărut Stailer. Este disponibil în 20 de orașe ale țării și nu se va opri aici, afla alte detalii de aici. Vei descoperi toate beneficiile lui Stailer în rândurile ce urmează și vei deveni și tu un fan al acestei platforme.

Stailer are numai beneficii pentru iubitorii de îngrijire personală

Un prim lucru care trebuie menționat este că utilizarea platformei este complet gratuită. Programările se realizează în mediul online, o schimbare binevenită chiar și în acest domeniu. Gata cu sunatul către saloanele cunoscute în oraș, răspunsuri negative, programări după care trebuia să te pliezi tu. Acum cu un simplu search, Stailer îți oferă lista cu saloanele disponibile să te primească la data și ora dorite de tine. Nu mai devreme, nu mai târziu. Nu mai faci compromisuri în timpul tău, dar nici în alegerea salonului. Fiindcă din listă tu îl alegi pe cel care crezi că se pliază pe cerințele tale.

Ai un anumit buget? Poți revedea la fiecare salon prețurile percepute. Poți sta doar un anumit timp acolo? Fiecare salon are afișat timpul de execuție al unui serviciu. Te interesează cum sunt serviciile și personalul unui salon? Poți citi recenziile altor utilizatori Stailer care au fost acolo. Vrei să mergi la un salon în apropiere? Poți vedea locația Google Maps a fiecăruia.

Indiferent după ce criterii te bazezi când te programezi, Stailer îți simplifică situația și nu mai faci niciun compromis. Cauți saloane de make-up din Braila sau alt oraș? Poți să te programezi accesând stailer.ro, selectând câteva filtre de căutare, după care rezervi locul în salon și îți este trimis un link de confirmare prin sms. Poți face programări nelimitate fără cont, însă crearea unuia este mai benefic pentru tine. De asemenea poți descărca gratuit aplicația Stailer disponibilă în Magazin Play sau App Store.

Despre cont și aplicație

Contul Stailer îți reduce și mai mult timpul de programare și nici nu mai trebuie să reintroduci de fiecare dată informațiile tale personale. Gestionezi programările mai ușor, oricând vrei tu. Poți seta și remindere pentru următoarele programări efectuate ca să nu uiți de ele. Iar aplicația este poate și mai ușor de accesat pentru a-ți revedea programările sau a le efectua. Nu trebuie decât să creezi un cont sau să te loghezi cu pagina de Facebook.

Stailer este creat numai pentru a te ajuta. Nu mai trebuie să suni niciodată la saloane, nici măcar când nu mai poți ajunge și trebuie să anulezi. Rezolvi totul online, la orice oră din zi și din noapte, fiindcă nici nu ești condiționat de deschiderea salonului.

Descoperă mai multe de pe pagina oficială stailer.ro sau scrie un email la support@stailer.ro.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.