Placerea maxima pentru masculi

Poti sa o lasi gravida fara a avea orgasm

Pe timpul preludiului si a sexului, cei mai multi barbati pot pre-ejacula, pot elibera o anumita cantitate de sperma, care este un fluid ce ajuta la lubrificarea din timpul contactului sexual si care ajuta la curatarea uretrei pentru a permite spermei sa circule libera pe unde vrea.

O analiza facuta acestui fluid a descoperit faptul ca 41% din barbatii care produc o astfel de pre-ejaculare ce contine sperma, cam 40 de milioane de micuti spermatozoizi, de fapt. Este nevoie doar de unul asemenea acestora pentru a face un copil, asa ca fii atent la asta daca nu ai de gand sa devii tata prea curand.

Orgasmele pot vindeca durerile de cap

Un orgasm iti aprovizioneaza creierul cu endorfine, aceeasi neurotransmitatori care sunt asociati cu ameteala, euforia unui alergator. Endorfinele sunt puternici blocanti de durere, asa ca cercetatorii din Germania au investigat daca a face sex atunci cand ai o migrena te ajuta sa treci peste durerea enervanta.

Intr-un studiu recent, oamenii de stiinta au raportat faptul ca o treime din pacienti au putut trece cu succes de partida de amor in ciuda durerilor neplacute, si cei 60% au recunoscut ca s-au simtit mai bine dupa ejaculare.

Cercetatorii cred chiar ca atletii rezistenti, incluzand oamenii care concureaza la maraton sau triatlon, au o mai buna sansa de a-si vindeca migrenele cu ajutprul orgasmelor, odata ce si-au pregatit corpurile sa elibereze mai multe endorfine.

Sperma ta este plina de vitamine si minerale

Sperma este de fapt doar 1 din 5% sperma, potrivit unui studiu in care cercetatorii au dezvaluit un substitut artificial al lichidului seminal. Ca si multe alte fluide din corpul nostru, in cea mai mare cantitate se gaseste apa.

Intr-o incarcatura obisnuita, eliberezi cam 10 miligrame de sodiu, 9 miligrame de fructoza, ceea ce umple sperma de energie, mai putin de 2 grame de proteina, si o cantitate mai mica de zinc, potasiu, calciu si clorina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top