Pledez pentru Facebook

Pro FB

Din 2004, de cand cea mai utilizata retea de socializare din lume a luat fiinta, Facebook, initial denumita The Facebook de catre  Mark Zuckerberg, oameni de pretutindeni au aderat la ea, si-au creat conturi, au incarcat imagini, au comentat, au postat informatii personale si creatii proprii si au ajuns sa considere aceasta particica din online ca o a doua casa alor.

Printre altii, si eu sunt o impatimita a acestei comunitati online si chiar daca nu am uneori timp sa intru de pe calculator, intru de pe telefon, doar sa mai prind ce mai este nou pe acolo, cine ce a postat, ce fotografii au mai incarcat prietenii, ce event-uri mai sunt pregatite pe diverse domenii, dar mai ales eu intru pentru a vedea ce mesaje noi am de la prietenii cei mai importanti.

Cea mai inteligenta aplicatie a Facebook-ului pentru mine, chat-ul

Asadar, cum spuneam, cel mai bun aspect printre altele al retelei de socializare este pentru mine chat-ul. Pledez pentru continuarea existentei acestei comunitati pentru ca ma ajuta foarte mult in situatii care mai de care.

De exemplu, ieri aveam nevoie sa dau un mesaj sau sa initiez un apel catre mama, trebuia sa ma sune, bla-bla, si binenteles, neavand credit, minute sau alte minuni, am apelat la facebook intrand de pe telefon, am gasit prieteni available pe chat si am rugat pe cineva sa o anunte cumva ca am nevoie sa ma sune.

Situatia s-a rezolvat, am primit apelul mult dorit, si am comunicat ce aveam nevoie sa comunic. Insa, chat-ul nu este bun doar in cazul in care esti in alta parte decat persoana cu care  vrei sa vorbesti si n-ai credit, ci este foarte eficient si in situatia in care esti acasa si respectivul este prea departe de tine pentru a initia chiar si-un apel national, adica in strainatate. Pe mine m-a ajutat si ma ajuta in continuare in multe situatii dificile.

Asadar, utilizati Facebook-ul cu incredere! La mine a functionat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top