legaturi incestuoaselegaturi incestuoase

Dragostea este foarte speciala, este un sentiment dintre cele mai frumoase si este unica in acelasi timp pentru fiecare dintre noi, Chiar daca in viata avem parte de mai multe tipuri de dragoste si de mai multe relatii de iubire, nu cu toatele sunt adevarate sau nu cu toatele sunt la fel de inspirate si de trainice.

Printre tipurile de dragoste mai putin vazute cu ochi buni si privite cu oarece scepticism de catre cei din jur este legatura de dragoste care se prespune a fi sau a fost intre urmatoarele cupluri celebre sau devenite celebre.

Angelina Jolie si James Haven

Acum este cu Brad Pitt, insa in trecut a fost impreuna cu o multime de alti actori si artisti celebri sau alaturi de persoane de sex opus au nu mai mult sau mai putin cunoscute. Printre relatiile controversate ale Angelinei Jolie se numara si legatura de iubire, aparent frateasca, dintre actrita si fratele sau James Haven.

Artista a precizat la un moment dat ca ceea ce este intre ea si fratele ei este ceva de nedescris, este o dragoste profunda ce vine din inima. Legatura aceasta ar fi fost ok, daca la un moment dat Angie nu l-ar fi sarutat pe fratele ei si daca nu ar fi afisat si alte comportamente mai imorale catre acesta, comportamente publice care au dat nastere la speculatii de zvonuri dintre cele mai nefavorabile.

Charles Darwin si Emma Wedgwood

La fel ca si in cazul celebrului Einstein, si creatorul Teoriei Evolutioniste, cum ca ne tragem din maimute, a pus in aplicare dragostea sa catre verisoara sa primara, Emma Wedgwood, prin actul casatoriei.

Acesti doi verisori au facut si 10 copii chiar, dar nu toti acestia au supravietuit din pacate, un blestem aruncat asupra tuturor celor care se casatoresc avand legaturi de familie si grade de rudenie apropiate.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.