rochii mireasa atitudinerochii mireasa atitudine

O cale prin care miresele se pot diferentia de multe alte mirese care exista undeva pe lumea asceasta si isi doresc acelasi lucru este de a face o declaratie de moda si de stil personal prin alegerea unei rochii minunate colorate, si nu a rociei simple albe de mireasa. Miresele pot avea multe motive pentru care sa isi achizitioneze o rochie de mireasa mai altfel-colorata, printre care si:

  • Dorinta de a fi diferite in cadrul evenimentului de nunta
  • Preturile mai mici la rochiile de petrecere colorate care pot fi transformate in rochii de mireasa, mai degraba decat cele ale rochiilor albe de mireasa atat de scumpe
  • Consideratii culturale legate de faptul ca o anumita culoare este trditionala sau simbolica
  • Abilitatea de a reutiliza respectiva rochie si de a o purta si in cadrul altor ocazii speciale

Intreaga structura, fusta, trena si chiar voalul poate fi colorat, la fel de bine ca si alte accesorii cum ar fi incaltamintea de nunta, manusile, gentuta sau poseta sau chiar un evenatai. Oricum, cateodata a afce acest lucru pentru o tinuta intreaga-a o alege intr-o singura culoare-poate fi foarte coplesitor.

Pana la urma, iti doresti ca oaspetii si mirele sa se uite la tine si nu doar la tinuta ta generala. Poti lua in considerare optarea pentru o nuanta intermediara sau o culoare pastel sau una mai inchisa sau mai deschisa doar decat ce ai purta in mod initial, in ceea ce priveste accesoriile pe care le vei purta la rochia de nunta.

Oricum, alegerea culorii potrivite pentru o rochie de mireasa poate fi la fel de provocatoare la fel ca alegerea oricarei culori pentru paleta temei nuntii tale. Miresele care isi doresc sa iasa in evidenta cu tinutele lor indraznete ar trebui sa ia in considerare:

Sezonul- Multe mirese care aleg rochii colorate de mireasa fac asta in functie cu sezonul in cauza. Miresele de primavara aleg niste nuante de roz palid, movi, si albastru pastel, in timp ce femeile care se marita vara aleg nuante mai inchise in aceste culori. Miresele care planuiesc nunti in anotimpul toamna aleg pentru rochiile lor culori ca galbenul, auriul sau chiar nuante de portocaliu. Si totusi, mireasa de iarna face cea mai mare declaratie a astilului, oricum. Nunatele puternice de rosu si albastru si chiar nuantele metalizate de sarbatori sunt cele care dau tonul si le conduc pe mirese la altar.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.