stailer

De ce toată lumea frecventează saloanele de beauty, implicit bărbații? Este simplu, schimbarea de look le aduce o stare de bine. Și nu doar cea de look, pentru că serviciile din această industrie a frumuseții sunt mult mai multe. De la pensat, vopsit, make-up, tratamente faciale, masaje de relaxare, manichiură și pedichiură, tuns și multe alte servicii care ne încântă. În plus, un astfel de răsfăț nu strică nimănui.

Spune da saloanelor de beauty cu Stailer

Ne place ideea de răsfăț și relaxare, mai ales după o zi plină de activități și stres, unde ne putem delecta cu servicii care ne transpun parcă într-o lume perfectă. Nu ar exista acestea dacă în spatele serviciilor nu ar exista profesioniști cu experiență vastă în domeniu, care sunt la curent cu tot ce este nou pe piață și care pun accent pe nevoile noastre.

Totul este frumos până când vine momentul programării în sine. Pentru că toată lumea frecventează saloanele de beauty, mai ales în această perioadă când petrecerile sunt în toi, șansele de a găsi un loc liber atunci când avem noi nevoie sunt destul de mici. Ar trebui să sunăm cu 2 săptămâni înainte pentru a o programare.

Cu Stailer, aceste povești pot fi de domeniul trecutului. Stailer este o platformă online care te programează la un salon de beauty, online, în mai puțin de 5 minute. Cum este posibil? Simplu. Poți afla mai multe informatii si de aici.

Servicii de beauty de unde poți alege

Stailer vine cu o gamă variată de servicii, cât și cu o întreagă listă de saloane, gata sa ne primească chiar și în aceeași zi în care ne-am făcut programarea. Dacă ești din Cluj Napoca, Timișoara, Oradea, Iași sau București, poți utiliza oricând această platformă. Dar va fi utilă și dacă ești în trecere prin aceste orașe.

Platforma nu te condiționează cu absolut nimic, te poți programa la orice oră din zi sau din noapte, în funcție de programul tău și nu al stilistului. Este o platformă care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților pentru că serviciile sunt pe alese. În plus, calitatea serviciilor pe care stiliștii le oferă este ireproșabilă.

Cu Stailer acum este mult mai ușor să te programezi la orice salon vrei și poți să renunți la metoda clasică de a da telefoane. Și cireașa de pe tort: este o platformă 100% gratuită! Chiar dacă momentan activează doar în cele 5 orașe menționate, platforma este așteptată cu nerăbdare și în celelalte colțuri ale țării.

Recenziile de pe platformă te vor convinge

Pentru cei care își doresc o programare la un salon de beauty de calitate și nu știu pe care să îl aleagă, recenziile sunt o bună modalitate de a te ajuta să alegi în funcție de nevoi. Sunt recenzii reale ale celor care s-au programat deja cu platforma Stailer.

În plus, poți vedea fotografii în detaliu ale saloanelor, stiliștilor, a lucrărilor efectuate, prețurile serviciilor, cât și durata acestora, plus detalii ale locațiilor prin Google Maps. Și nu ai nevoie de un cont pentru a vedea aceste opțiuni. Îți poți face o programare la fel de eficientă și fără să te loghezi.

Mai multe detalii pe stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.