Semnale de alarma intr-o relatie

O relatie nu poate fi niciodata perfecta, dar cateva semne ar trebui sa iti dea de gandit .Important este sa indentifici semnele care iti pot pune in pericol relatia.

Daca partenerul se enerveaza din orice, te critica tot mai des si spune nu la orice ii propui clar este un semn rau. Si trecutul conteaza foarte mult, daca este mai in varsta fata de tine si a avut numai relatii esuate sau divorturi, asta ar trebui sa iti dea de gandit.

Daca iti face niste declaratii stupide inca din primul moment si asta ar trebui sa te puna pe ganduri. Sa iti spuna ca nu a mai intalnit nici o femeie ca tine ca esti totul pentru el, cand nici bine nu te-a cunoscut, asta clar e un semnal de alarma.

Daca vorbeste foarte mult despre el si nu este interesat de persoana ta cu siguranta nici acesta nu este un lucru prea bun. Mereu incearca sa te convinga sa faci ce face el pentru ca ideile lui sunt cele mai bune si alte tale nu, si asta ar trebui sa te puna pe ganduri.

Are obiceiuri foarte proaste pe care tu nu le poti suporta sub nici o forma. De exemplu bea, fumeaza , se drogheaza. Cu siguranta ii va fi foarte greu sa renunte la aceste lucruri. Nu este deschis sa invete din conflictele pe care le aveti uneori in relatie, acest lucru ducat mai mult spre despartire decat spre o relatie reusita.

Daca nu ii pasa prea mult de durerea celor din jur ar trebui sa te puna pe ganduri. Chiar daca se poarta frumos cu tine, dar nu este interesat deloc de cei din jur nu este un lucru chiar atat de bun.

Nu isi asuma responsabilitatile chiar daca a gresit si da vina mereu pe alte persoane. Inseamna ca nu isi vede partea lui de vina si asa va face mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top