Uneori te intrebi daca cel ales este pereche potrivita cu care vrei sa petreci tot restul vietii. Si uneori ai mici indoieli legate de relatia perfecta. Si trebuie iti dai seama daca relatia ta este relatia la care viseaza cele mai multe femei.

In primul rand daca stii de ce are nevoie partenerul tau pentru a se simti iubit este un semn clar. Barbatii adora femeile care ii cunosc asa cum trebuie. Daca stii unele detalii mici cu care il poti face fericit atunci este super. Daca il intelegi atunci cand vrea sa se uita la meci, daca ii faci cafeaua lui preferata dimineata cu siguranata va aprecia enorm aceste lucruri. Nu conteaza gestul, conteaza de fapt sa arati ca iti cunosti foarte bine partenerul si acesta este un lucru esential pentru o relatie perfecta.

De asemenea daca familia si prietenii tai cat si a lui sunt de acord cu relatia voastra. Atunci ce mai vreti? Totul este perfect si minunant. Chiar daca unele persoane sustin tare si sus ca nu au nevoie de aprobarea nimanui pentru a fi fericiti uneori este important sa stii ca ii ai pe cei dragi alaturi. Mai ales daca se bucura pentru relatia voastra clar ai o relatie ideala.

Daca aveti personalitati diferite dar va intelegeti in orice situatie atunci este minunat. Daca o relatie poate rezista chiar daca sunteti foarte diferiti atunci clar ca este o relatie perfecta si minunata.

Si daca mereu cand faci planuri il incluzi si pe el, e inca un semn pentru relatia pefecta. Ce este mai frumos decat sa te gandesti mereu pentru doi? E clar daca il incluzi peste tot in planurile tale si el face acelasi lucru, inseamna ca este mai mult decat o relatie serioasa. Si clar vezi un viitor frumos doar langa iubitul tau.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.