semne de interes
semne de interes

Atunci cand un barbat iubeste o femeie si o femeie iubeste un barbat (da, exact ca in film), totul nu poate sa fie decat de bine si devine o situatie atat de draguta pentru ca sentimentele sunt imparatasite si nimeni nu are de suferit de aici. Insa, in prima instanta, cum face el mai excat sa-ti arate ca te place si ca te doreste in viata lui..in patul lui..in inima lui..?

Acesta incearca sa gaseasca un film la caresa va uitati pe placul amandurora. Cu totii stim ce se poate intampla in timpul filmelor, mai ales la inceput de relatie. Sau chiar daca nu este inca o relatie in toata regula, si daca este mai mult o intalnire, atunci cu siguranta unele semne iti vor spune ca el vrea mai mult de la tine si te vrea cu totul pentru el.

El vrea sa va imbratisati si sa va dragaliti. Locuinta lui este un pic rece si nu exista decat o singura patura disponibila pentru amandoi. Asadar, ce veti face sau ce va face el mai exact? Poate ca amndoi ati putea imparti aceeasi patura si de asemenea sa aveti parte si de putina afectiune intre timp. Cateva gadilituri, imbratisari si saruturi va pot trimite mai departe si va pot da  semnalul ca ambii parteneri sunt gata de a trece mai departe.

El iti da like la toate pozele tale de pe Instagram. Ei bine, nu la toate chiar, dar la cele cu fata ta in ele cu siguranta le da. Pentru ca te place, pentru ca te considera interesanta si buna, va dori sa faceti mai mult si sa va vedeti mai mult in viata reala, si nu numai pe Instagram sau Facebook.

Acesta iti face cu ochiul dupa ce ati avut parte de un moment intim. Acesta este modul lui de a spune ca aveti o conexiune, ca ceva se intampla intre voi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.