Multe femei au obiceiul de a se teme de soacra. Fie ca sunt maritate de mult sau de putin timp, cu greu le ajunge soacra la inima. Cu siguranta exista cazuri si cazuri. Sunt femei care se inteleg chiar foarte bine cu soacra si femei care poarta un razboi vesnic cu ea. Si motivele sunt multe si bineinteles toate au legatura cu minunatul ei fiu.

Cel mai bine e sa nu stai sub aceleasi acoperis cu ea, asta daca nu vrei sa existe divergente prea mari. In primul rand in orice relatie, si mai ales in relatia soacra-nora trebuie sa existe cat mai mult respect. Trebuie sa fii politicoasa si sa asculti mereu, chiar daca nu faci ce spune ea, macar sa dai dovada de bun simt.

Arata-i ca tii la fiul ei. Orice mama isi iubeste copilul enorm si asta vrea sa vada de la tine in mod cert, ca ii apreciezi baiatul, il respecti si il iubesti. De asemenea incearca sa nu il critici de fata cu ea. Unele chestii le va lua cam personal pentru ca ea s-a ocupat de cresterea si educatia lui.

Un aspect foarte important este sa nu intervii in relatia mama-fiu. Lasa-i pe ei sa isi rezolve singuri problemele. Si nu vorbi soacra de rau, desigur poti sa ii spui ce te deranjeaza dar fara sa exagerezi. El oricum va ramane fiul ei indiferent daca va mai fi sau nu cu tine.

Ajut-o in treburile casnice. Orice soacra vrea sa stie ca nora ei se descurca mai ales cu treburile casnice si cu mancarea. Asa ca atunci cand ai ocazia ii poti arata calitatile tale. Vizitati-va amandoi parinti in mod egal pentru a nu interveni discutii.

Petreceti mult timp impreuna. Este important sa va cunoasteti una pe alta. Face-ti activitati care va fac placere, iesiti la cumparaturi, plimbare orice.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.