Sistemul iT 500 iti ofera solutia pentru anotimpul rece

Probabil ca si tu ai trecut la un moment dat prin chinul cheltuielilor de intretinere extrem de ridicate in perioada iernii. Mai ales daca ai recurs si la datorii – ai cautat cat mai rapid o solutie optima care sa intampine curajos iarna urmatoare. Acum tu si multe alte persoane in aceeasi situatie va bucurati in prezent de confort termic deplin. Asta pentru ca ai ales o alternativa avantajoasa care reduce consumul de energie, mai precis ai ales sistemul iT500.

Ce este sistemul iT 500?

Pentru cei care inca nu au auzit de acest sistem, practic este un termostat inteligent care aduce orice locuinta cu un pas mai aproape de conceptul de modernism. Este capabil sa iti ofere in egala masura confort si control deplin, deci o varianta de preferat in detrimentul celor traditionale. Ma refer la situatia in care ai ales sa reduci consumul de caldura pentru a economisi. Este si asta o solutie, insa una de moment si care poate deveni destul de incomoda in sezonul rece. Mai exista si termostatul simplu si clasic care insoteste de regula majoritatea modelelor de centrale termice, insa asta nu este de ajuns. Acolo unde s-a dorit un control deplin a intrat in rol sistemul iT 500.

Sistemul iT 500 – o imbinare perfecta intre utilitate si functionalitate

Exista 2 modalitati prin care poti face setarile sistemului, fie prin intermediul termostatului, fie prin internet. Prima varianta este destul de simpla, nu trebuie decat sa urmaresti instructiunile din manualul de utilizare. Lucrurile devin mult mai interesante atunci cand intervine tehnologia cu ramurile sale, mai precis – Internetul. Nu ai nevoie decat de aplicatia specifica pe care o pot descarca toti utilizatorii si de o conexiune buna la internet. Ce poti face ulterior, in afara de setarea temperaturii dorite? Ei bine, poti modifica online, oricand si oriunde, programul zilnic sau saptamanal. Ai posibilitatea sa opresti caldura in totalitate si sa setezi modul vacanta, in cazul in care lipsesti de acasa.

Situatiile in care achizitionarea unui sistem iT 500 devine absolut indispensabila

Programul haotic si imprevizibil iti caracterizeaza stilul de viata? Cu toate acestea, iti doresti sa iti gasesti locuinta calda si primitoare, atunci cand te intorci acasa. Poate deveni un real incovenient sa lasi caldura pornita, mai ales daca tii la plata facturilor. In acest context este de dorit sistemul iT 500 cu ajutorul caruia pornesti caldura cu circa 30 de minute inainte sa ajungi acasa.

Este un lucru minunat sa ai o casa de vacanta la munte sau la tara. Nu locuiesti acolo, insa iti face o deosebita placere sa te retragi periodic din aglomeratia urbana, pentru a te deconecta de la tot. Atunci cand revii acasa insa, vrei sa ai din nou o temperatura primitoare. Pentru asta poti ruga un vecin de incredere sa porneasca incalzirea, insa totul este mai simplu cu sistemul iT 500. Altfel spus, nu depinzi de nimeni, esti singurul care detine controlul asupra confortului termic din locuinta ta. La fel si in situatia in care pleci la cumparaturi pentru cateva ore si nu vrei sa risipesti energia.

Te regasesti in vreuna dintre situatiile descrise? Daca inca nu esti pe deplin convins, afla ca avantajele termostatului inteligent nu se opresc aici. Este vorba si despre alerta geo-locatie cu care este prevazut, care, atunci cand te afli la o anumita distanta de acasa iti trimite o notificare pentru a-ti aminti ca poti seta termostatul pe modul vacanta.

Desi poate ca te simti depasit de utilizarea termostatului, in realitate lucrurile se prezinta destul de simplu. Il poti instala de unul singur, fara sa ai nevoie de cunostinte tehnice avansate. Iar functiile sale sunt mai mult intuitive, usor de folosit si accesibile intregului public. Sistemul iT 500 este solutia de dorit atunci cand ti-ai propus sa economisesti timp, energie si bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *