Este foarte simplu sa traiesti o viata fara probleme atata timp cat privesti doar partea pozitiva a lucrurilor si ai abilitatea de a te bucura de fiecare moment din viata ta. Daca necazurile nu iti dau pace, atunci ar trebui sa faci ceea ce oti mai bine ca sa te descurci in situatia de fata. Secretul principal pe care ti-l voi dezvalui este de a trata esecurile cu optimism. Cea mai mare greseala a oamenilor este de a deveni apatici si de a incerca sa faca fata mereu problemelor si negativitatii din vietile lor.

Cei mai multi oameni amana vizita la un doctor. Fraza “Nu am timp” este motto-ul in viata a celor mai multi obsedati de munca lor. Acestia nu au timp de obicei sa aiba grija de sanatatea lor, fie din lipsa de timp, fie din lipsa de bani. Acestia prefera sa astepte pana cand simptomele afectiunii sau bolii lor se vor indeparta de la sine. Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care le poate face un om si pe care le va regreta in viata mai tarziu, deoarece consecintele unei inactiuni totale pot fi fatale. Un alt motiv pentru inactiune este si teama de spitale.

Eu mereu m-am temut de spitale si de procedurile si interventiile care se intreprind acolo. Povestile prietenilor mei legate de mersul la dentist m-au dat peste cap deja. La inceput imi era frica de spital si de medici, dar acum mi-am luat inima in dinti si am inceput sa merg la medic. Am inteles faptul ca sanatatea este cel mai important lucru si ca este propria mea responsabilitate. De fiecare data cand am probleme de sanatate, merg la spital. Acum deja am scapat de teama si daca ceva nu este in regula merg chiar si la doi doctori sa ma consulte, Este mai indicat sa vezi mai multe opini desre problema.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.