stailer

Multă lume începe să se dezobișnuiască de metodele tradiționale de a rezolva lucrurile, iar acum există aplicații pentru orice îți poți imagina. În mediul online plătești facturi, comanzi eficient și practic viața tuturor este simplificată. De ce să nu fie așa și în cazul programărilor la salon? Intră și tu în lumea Stailer să vezi câte beneficii ai.

De ce să treci pe Stailer

Probabil stai și te întrebi de ce să nu mai recurgi la metoda clasică de a suna la salon să îți faci programare. Într-adevăr, românii se dezobișnuiesc greu de obiceiurile formate și bine înrădăcinate în societate. Însă, de câte ori nu ai sunat la stilistul tău și ai primit un răspuns negativ, deoarece agenda lui era deja plină? Acum nu mai trebuie să aștepți tu după disponibilitatea unui stilist, ci îi găsești rapid și eficient pe cei care te pot primi când vrei tu.

Nici cu search-ul pe Google, deschiderea multor taburi și sunatul la fiecare nu prea îți eficientizezi bine timpul. Pierzi energie căutând și probabil te mai și enervezi și îți strici dispoziția, ceea ce nu e în interesul tău, mai ales dacă trebuie să fii voioasă și gata de distracție la un eveniment ce urmează. Într-un final coafura trebuie să ți-o faci singură, make-up-ul la fel și cu siguranță nu va rezista la fel pe parcursul nopții, precum cele oferite de profesioniști.

Stailer înglobează toate serviciile de hair&beauty, iar stiliștii înscriși aici abia așteaptă să îți aducă transformări spectaculoase look-ului tău. Platforma activează în Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și mai nou și în București, iar detalii extra se pot vizualiza aici.

Ce beneficii mai ai cu Stailer

Platforma este user friendly, potrivită atât pentru femeile care caută servicii de înfrumusețare și îngrijire personală, cât și pentru bărbați. Este complet gratuită, iar tu găsești mult mai rapid și ușor saloanele dispuse să te primească chiar și în aceeași zi. Anularea programărilor este la fel de gratuită și scapi de conversațiile incomode.

Cu ajutorul motorului și filtrelor necesare, data și ora, genul, tipul de serviciu dorit și locația, Stailer îți prezintă în câteva clipe, lista cu stiliștii dintre care să alegi. Fiecare vine însoțit de detalii esențiale, preț, poze ale lucrărilor și salonului, timpul de realizare a unui serviciu, precum și locația Google Maps, pentru că tu să faci cea mai prielnică alegere în funcție de nevoile tale.

Stailer este practic ca o agendă online, unde îți faci câte programări dorești, fără a fi necesar un cont client. Însă acesta te ajută să vizualizezi pe unde ai mai fost, iar în caz de ți-a plăcut cum ai fost tratat, tu o să ai o evidență a locului, ca să te reîntorci. Îți poți seta chiar și remindere ale programărilor ca tu să să nu uiți niciodată când trebuie să fii la salon.

Stailer aduce numeroase beneficii atât clienților, cât și stiliștilor, stabilind între aceștia o comunicare mai eficientă. Cei care au trecut în acest univers al programărilor online, au văzut reale diferențe în organizarea vieții lor. Intră și tu pe www.stailer.ro ca să afli mai multe detalii sau scrie un email la support@stailer.ro.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.