stil de designerstil de designer

In ceea ce priveste stilul vestimentar masculin, nimic nu-i poate intrece pe designerii vestimentari renumiti si populari in toata lumea care mai ales aleg sa iasa in evidenta prin propriile stiluri si feluri de a purta hainele in mod exceptional.

Printre acesti mari ai industriei vestimentare sunt nenumarate iconuri de bun gust si de rafinament care merg mana in mana cu viata pe care o duc si cu hainele pe care le creeaza si le prezinta in cele mai noi si distinse colectii de haine ale lor.

Pe langa Karl Lagerfeld, Givenchy sau Yves Saint Laurent, care sunt niste adevarati titani in industria hainelor rafinate si clasice, dar si moderne din zielel noastre, se mai numara o serie de cativa designeri vestimentari masculini care ar putea reprezenta adevarate modele pentru majoritatea barbatilor din lume.

Roy Halston, un designer vestimentar mai vechi, mai clasic mai degraba, care dadea sfaturi de stil masculin tuturor barbatilor care il vedeau oriunde aveau ocazia, a creat de-a lungul vremii haine pentru Elizabeth Taylor, Jacqueline Kennedy, Liza Minelli etc.

Calvin Klein este un alt designer celebru si foarte elegant si rafinat mereu. O prezenta ireprosabila si un stil plin de eleganta si bun gust emana acest creator de haine inca din timpul tineretii sale, dar si de la inceputul carierei sale ca designer vestimentar.

Valentino Garavani sau mai pe scurt Valentino, care conduce casa de moda cu acelasi nume este unul dintre multi designeri vestimentari barbati care mereu acorda o nota prezentei ce-l inconjoara.

Acest barbat plin de bun gust si care este imbracat mereu la patru ace si care impune mereu un aer de respect si de clasic in jurul lui este foarte apreciat pentru ideile sale legate de creatiile vestimentare atat pentru barbati, cat si pentru femei. Eleganta si sobrietatea sa mereu rafinate si studiate fac din prezenta lui Valentino un adevart reper de stil pentru toti barbatii de pretutindeni.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.