casa amanetcasa amanet

In societate zilelor noastre, tot mai multa lume se plange de lipsa banilor, de pensiile mici, de salariile minime pe economie pe care majoritatea dintre noi le primesc la locul de munca, dar si de alocatii si alte surse de bani date de la stat pe cap de locuitor.

Cu toate ca banii sunt putini si vin cam rar, sau rareori rezista in pusculita sau in banca mai mult de o luna, cheltuielile sunt mari, preturile produselor de pe rafturi sunt de asemenea foarte ridicate si numai noi stim cum ne mai alimentam si masina, cumparam si cele ce trebuie pentru casa, ne ingrijim si de copii si mai platim la timp si cheltuielile lunare.

Pentru cei care isi doresc sa isi mareasca oarecum veniturile, cel putin de cateva ori pe an sau pentru cei care au nevoie de bani pe loc pentru o urgenta, si nu au de unde sau de la cine imprumuta, o solutie secundara furnizoare de venit este reprezentata de casele de amanet. Aceste tipuri de afaceri sunt dintre cele mai vechi care au existat vreodata in lume.

O casa amanet  iti poate cumpara lucrurile de valoare pe care vrei sa le vinzi sau sa scapi de ele sau iti poate oferi un imprumut corect pe o anumita perioada de timp pana cand vei apuca sa returnezi banii si sa iti revendici si produsul.

Casele de amanet sunt licentiate de stat si de guvernul local pentru a oferi imprumuturi legale clientilor. Magazinele de revanzare, locurile in care se dau bani in schimbul aurului si magazinele de vanzare/cumparare nu sunt legale si nu ar trebui deloc sa apelezi la ele.

Aceste case de amanet nu sunt doar pentru persoanele “sarace” sau aflate in nevoie. Multi dintre clientii unor astfel de afaceri sunt ceea ce ai putea descrie oameni din clasa de mijloc si chiar superioara. Astfel de case de amanet sunt acolo pentru tine atunci cand ai nevoie mai urgenta de anumite sume de bani. Atunci cand bancile nu iti pun la dispozitie un imprumut, exista mereu alternativa unei case de amanet.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.