stailer

Importanța aspectului fizic în zilele deosebite

Există momente cu adevărat speciale în viață, precum balul de absolvire de la liceu, nunta unei persoane dragi, botezul celui mai nou membru al familiei tale sau propria zi de naștere. În astfel de clipe, îți dorești să arăți impecabil, din toate punctele de vedere. Atât ținuta, cât și coafura  trebuie să fie puse la punct. Îți vei dori să te simți bine în pielea ta și să ai încrederea de care ai nevoie, pentru a fi prezent/ă în pozele care vor rămâne drept amintire peste ani.

Realizarea coafurii și a machiajului pot îți da bătăi de cap în astfel de zile, dar prin alegerea unui profesionist pe mâinile căruia să te lași, scapi de o grijă. Este adevărat că alegerea unui specialist poate fi, de asemenea, dificilă, însă cu ajutorul platformei Stailer acest proces va fi cu mult simplificat.

Cu ajutorul aplicației Stailer nu va mai fi nevoie să te stresezi în privința programării. Va fi nevoie doar să selectezi data și ora la ai putea să mergi la salon și pe baza alegerii, ți se va afișa lista cu locațiile disponibile în acel moment. Pentru a face alegerea potrivită, platforma îți pune la dispoziție detaliile de care ai nevoie.

Utilitatea platformei Stailer

Stailer îți prezintă pozele salonului în care urmează să mergi, locația sa exactă și prețul serviciului selectat, iar astfel de informații pot fi extrem de utile. Pe  baza lor, poți face alegerea potrivită, evitând situațiile nefericite precum suprataxarea sau încurcarea adresei. Un alt avantaj de care te poți bucura dacă alegi să descarci aplicația, constă în faptul că vei putea vizualiza recenziile oferite de clienții care au ales saloanele de pe Stailer. În funcție de asta vei ști dacă unul din saloanele disponibile nu corespunde cerințelor tale.

Testeaza aplicatia Stailer și vei descoperi și alte avantaje, precum catalogul cu poze ale profesioniștilor. Prin intermediul acestor fotografii îți vei putea da seama de maniera în care lucrează specialiștii saloanelor și astfel poți alege unde să te îndrepți. De asemena, conținutul catalogului îți poate fi și sursă de inspirație de care ai nevoie în selectarea coafurii, manichiurii sau a machiajului de care să te bucuri la evenimentele speciale și nu numai.

În plus, Stailer îți poate reaminti printr-un mesaj dat pe telefon, care este ora la care ai fost programat. Astfel, nu vei mai sta cu grija că poți pierde rezervarea la salon și poți rămâne nearanjat/ă într-o zi importantă. Totodată, în cazul în care intervine o situație neprevăzută, programarea poate fi anulată fără niciun fel de problemă.

Alege să strălucești la orice eveniment, printr-o simplă programare la salon

Stailer.ro este plaforma care se poate transforma în asistentul personal în zilele aglomerate. În aceeași măsură, Stailer poate fi ajutorul pe care te poți baza și în momentele în care ai nevoie de un moment de răsfăț la saloanele de înfrumusețare sau cosmetică. Dacă nu te-ai convins încă de utilitatea acestei aplicații, găsești detalii extra aici

Contact:

support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.