tristete pierderetristete pierdere

Este vorba despre tristetea inatmpinata si cauzata mai ales de pierderea unui animal de companie la care ai tinut foarte mult si pe care l-ai considerat a fi parte din familie si care a mai si trait alaturi de tine pentru o perioada foarte lunga de timp. Stim ca este greu sa treci printr-o asemenea pierdere, mai ales daca acel caine sau acea pisica a fost alaturi de tine multi ani buni si ti-a fost devotat/a si te-a si iubit la randu-i.

Insa, de indata ce tristetea cea mai mare de dupa perioada mortii va trece, de indata ce te vei simti mult mai increzator, aminstste-ti ca exista oameni are te-au ajutat si care te vor ajuta in cele mai grele si negre perioade din viata. Cauta modalitati prin care sa poti trece prin ultimele etape din prima parte a jalei. Poti folosi experienta pe care ai trait-o tu pentru a ajuta si pe altii sa poata trece mai cu susurinta prin aceste etape triste din viata.

Daca anumite organizatii de ajutorare te-au ajutat atat de mult in delegarea serviciilor de suport si de consiliere, ai putea sa ii indrumi si pe altii sa le aleaga si sa devii chiar tu poate un bun consilier si sprijin pentru cei aflati in dificultate, chiar si pentru un timp mai scurt. Treci mai departe. A trece mai departe nu inseamna a uita. Implica ajungerea la o anumita acceptare pasnica a ciclului vietii si mortii.

Animalutul tau a avut o viata buna cu tine si s-a bucurat de toate clipele petrecute in familia ta si pe aceasta planeta. A intelege ca moartea este o parte inevitabila a existentei noastre este cea mai eficienta metoda de a te elibera de senimentele de tristete si de manie care tin de pierderea animlului tau iubit.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.