Happy Hour

Ia-ti partenerul sau partenera la o intalnire in barul din cartier unde stii ca puteti bea chestii bune si ieftine. Cea mai buna parte din aceasta modalitate de intalnire este faptul ca perioada de happy hour se poate extinde pe diferite bucati ale zilei, asadar nu va trebui sa va treziti cu noaptea in cap doar pentru a putea bea ceva bun.

Open Houses

Open Houses sau casele deschise pe romaneste, desi suna mai bine in limba engleza, sunt o posibilitate inedita de a-ti scoate partenerul la o intalnire mai speciala. Poate ca inca nu iti permiti o casa a ta, insa asta nu inseamna ca nu te poti bucura de faptul ca le poti vizita si viziona pe cele mai frumoase si speciale case din zona.

Casele deschise pentru public sunt atat de speciale tocmai datorita faptului ca vei merge acolo cu cineva drag. Nu numai ca veti putea visa la a trai in aceste locuri pe care nu vei putea vreodata sa ti le permiti, insa vei avea acces gratuit la a vedea si baga la cap idei de amenajare si decorare a casei de la specialisti care au proiectat interiorul acelor case.

Barurile de cartier

Poate ca nu suna tocmai a idee de intalnire perfecta, insa o intalnire cu cineva la care tii si cu care stii sa te distrezi poate fi o modalitate de a mai schimba peisajul si de a avea parte de o distractie buna. In loc de a da 15 lei pe o bere la un local hipsteresc, mai bine dai mai putin pe o bautura la barul din cartier.

Nu numai ca au bauturi mai ieftine si vei putea vedea tipi cu barbi lungi , insa te poti delecta cu ceva distractie de moda veche datorita activitatilor ca biliard, dartz si prin faptul ca incerci sa eviti sa fii batut sau varat intr-unscandal de catre cineva de acolo.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.