make-up la salon cu stailer

Vara este sezonul preferat de marea majoritate când vine vorba de organizarea acelor momente unice în viață, adică nunta sau petrecerea de după botez. Indiferent cât de restrâns ar fi evenimentul, se impune un dress code. Te trezești surprins că ești invitat la un astfel de eveniment și primul lucru care îți trece prin cap este cu ce te îmbraci. Imediat după, vine și freamătul firesc despre cum vei arata și unde te vei aranja puțin.

Stailer, platformă dedicată exclusiv programărilor la saloanele de hair and beauty, îți poate fi de folos. Dacă ești din orașe precum Iași, Timișoara, București, Cluj Napoca sau Oradea, Stailer îți poate scurta drumul până când vei găsi un salon disponibil pentru tine. Aici gasesti informatii extra.

Iată ce avantaje ai dacă folosești Stailer

Vorbim mai întâi de toate de timp mai scurt până când cauți, dar și găsești salonul potrivit ție. Stailer este un soi de Google al saloanelor. Introduci datele tale de interes, pentru ce oraș te interesează, pentru cine va fi programarea, când, iar filtrul îți afișează imediat opțiunile.

Dintre acestea tu vei alege ce îți convine și în funcție de detaliile ce îți convin. Fiecare salon înscris aici vine la pachet și cu câteva detalii de interes – cât costă serviciile și cât durează, unde anume este locația sau ce spun clienții despre serviciile dintr-o locație anume. Ghidează-te implicit după disponibilitatea acestora și alege ce ți se potrivește.

De asemenea, un alt avantaj este că poți seta o programare la fel de simplu. Adică din două mișcări. O dată selectat salonul, introduci datele tale și ai pe loc confirmarea primită. Nu trebuie să confirmi telefonic. Iar dacă se pune problema de a modifica ceva, vei folosi aceeași platformă și același link primit la confirmare.

Nu plătești nimic. Să digitalizezi programările este automat un avantaj de timp, costuri și energie. Și descoperi asta destul de rapid, după prima experiență cu Stailer. Dacă ai mai avut și experiențe de genul să suni în mod repetat și cu greu să găsești loc liber, să fii taxat pentru același serviciu mai mult doar pentru că faci programarea din scurt sau chiar de pe o zi pe alta, atunci știi că ai dori digitalizarea mai mult ca oricând.

Avantajos este de asemenea că nu va fi necesar să depui alt efort. Dacă ai ales varianta de a crea un cont în platformă, primești și un SMS pe telefon înainte de data programării sau așa cum ai setat tu, conform preferințelor. Te prezinți la salon și asta e tot.

Oricine poate folosi Stailer și mai ales oricând

Nu ești absolut deloc condiționat de programul celor de la salon sau poate chiar și de al tău. Accesezi pagina în cauză când e nevoie, setezi o programare, chiar dacă este târziu în noapte.

Aceasta este noua eră, acesta este timpul modern pe  care îl trăim și care setează noi tendințe. Evident, acesta este viitorul și trebuie să ne adaptăm la acest context.

Tu ai încercat Stailer?

Contact: support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.