comportament persoana singuracomportament persoana singura

Si ce daca esti inca singura? Asta ar putea fi un impediment pentru tine in conturarea unei vieti fericite sau a unei vacante de una singura? Chiar daca partenerul ideal inca nu si-a facut aparitia si nu tanjesti neaparat dupa cineva care sa te completeze in viata, nu trebuie sa disperi sau sa te simti singura, pentru ca tocmai aceasta stare si statut marital te ajuta sa te descurci mai bine in viata si sa ai parte de experiente mult mai speciale si mai intense decat daca ar fi fost sa mergi undeva sau sa practici ceva in viata de cuplu.

La noi in Romania este ceva mai putin obisnuit ca o femeie sa fie independenta de-a binelea, daramite sa mai si ajunga sa calatoreasca sau sa-si construiasca o afacere sau o viata de una singura, bazandu-se exclusiv pe fortele proprii.

De ce sa nu spargem si sa depasim aceste bariere de gandire si de comportament si sa delimitam putin care ne este rolul si care ne sunt puterile si forta de care putem da dovada ca femei?

Nu fac neaparat pe feminista, insa a sti cum si in fel sa poti purta grija de tine insuti, dar si de alte persoane dragi tie este esential si te poate propulsa ca o femeie puternica, independenta, care nu cauta mereu sa depinda de cineva si de o stabilitate financiara bine impusa de catre un partener de alt sex.

A face un lucru pe cont propriu sau a pleca intr-un concediu formidabil de una singura sunt doar doua dintre lucrurile pe care ar trebui sa le icnerci ca persoana inca solo. Ce poate fi mai grozav decat a nu-ti face griji ca cineva nu este de cord cu alegerile tale legate de o destinatie de vacanta sau de activitatile pe care vrei sa le intreprinzi in aceasta. Daca vrei sa dormi pana tarziu, o poti face cu usurinta, daca vrei sa servesti, de exemplu, fructe de mare, o poti face oricand fara grija ca celuilalt nu-i plac, ba chiar ii starnesc repulsie.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.